NÁZEV KURZU: RAUTOVÝ CATERING
IDENTIFIKAČNÍ KÓD: RC
URČENO:
- Pro začátečníky
VSTUPNÍ POŽADAVKY:
- Ukončená povinná školní docházka
- Zdravotní průkaz pracovníka v potravinářství po dobu kurzu
- Pracovní oděv pro provozovny potravinářské výroby
VZDÉLÁVACÍ CÍL:
- Vede účastníky k používání základních pravidel BOZP, k dodržování návyků osobní a provozní hygieny
- Nabízí nové netradiční výrobky studené kuchyně se zaměřením na moderní zpracování
- Využívá znalostí odborné terminologie
OBSAHOVÁ NÁPLŇ:
- Výpočet spotřeby, předběžná úprava surovin a příprava výrobků studené kuchyně
- Zhotovení, způsoby krájení, tvarování, plnění
- Dohotovení a aranžování při servisu
VÝSTUP: Účastník obdrží certifikát o absolvování kurzu
HODINOVÁ DOTACE: 40 hodin
LEKTOR: Marie Martinková
TERMÍN KONÁNÍ: dle zájmu
MÍSTO KONÁNÍ: Střední škola průmyslová, hotelová a zdravotnická Uherské Hradiště
ČAS: 15.00 hod. – 19.00 hod. (kurz proběhne ve dvou 4 hodinových blocích týdně)
UZÁVĚRKA: dle aktuálního termínu upřesníme
CENA: 6 200 – 7 500 Kč s DPH/osoba (podle počtu účastníků)
KONTAKTNÍ OSOBA: Ing. Monika Malinová (tel. 572433939)
POZNÁMKA: kurz bude otevřen při minimálním počtu 10 účastníků