NÁZEV KURZU: REGIONÁLNÍ KUCHYNĚ
IDENTIFIKAČNÍ KÓD: RK
URČENO:
- Uchazeči o zaměstnání na úřadu práce
- Zaměstnanci pracující v oboru
- Zaměstnaní pracující v jiném oboru
- Absolventi škol
- Ostatní
VSTUPNÍ POŽADAVKY:
- Ukončená povinná školní docházka
- Zdravotní průkaz pracovníka v potravinářství po dobu kurzu
- Pracovní oděv pro provozovny potravinářské výroby
VZDĚLÁVACÍ CÍL:
- Vede účastníky k používání základních pravidel BOZP, k dodržování návyků osobní a provozní hygieny
- Poskytuje nové moderní pohledy na přípravu regionálních pokrmů
- Využívá znalostí odborné terminologie
OBSAHOVÁ NÁPLŇ:
- Hygienické a bezpečnostní předpisy, kalkulace surovin, jejich správné navážení a předběžná úprava
- Tepelná úprava jednotlivých druhů regionálních pokrmů
- Správné dochucení a naservírování pokrmů
VÝSTUP: Účastník obdrží certifikát o absolvování kurzu
HODINOVÁ DOTACE: 20 hodin
LEKTOR: Marie Martinková
TERMÍN KONÁNÍ: dle zájmu
MÍSTO KONÁNÍ: Střední škola průmyslová, hotelová a zdravotnická Uherské Hradiště
ČAS: 15.00 hod. – 19.00 hod.
UZÁVĚRKA: dle aktuálního termínu upřesníme
CENA: 3 000 – 4 000 Kč s DPH/osoba (podle počtu účastníků)
KONTAKTNÍ OSOBA: Ing. Monika Malinová (tel. 572433939)
POZNÁMKA: kurz bude otevřen při minimálním počtu 10 účastníků