Regionální kuchyně

NÁZEV KURZU: REGIONÁLNÍ KUCHYNĚ

IDENTIFIKAČNÍ KÓD: RK 

URČENO: 

  • Uchazeči o zaměstnání na úřadu práce 
  • Zaměstnanci pracující v oboru 
  • Zaměstnaní pracující v jiném oboru 
  • Absolventi škol 
  • Ostatní 

VSTUPNÍ POŽADAVKY: 

  • Ukončená povinná školní docházka 
  • Zdravotní průkaz pracovníka v potravinářství po dobu kurzu 
  • Pracovní oděv pro provozovny potravinářské výroby 

VZDĚLÁVACÍ CÍL: 

  • Vede účastníky k používání základních pravidel BOZP, k dodržování návyků osobní a provozní hygieny 
  • Poskytuje nové moderní pohledy na přípravu regionálních pokrmů 
  • Využívá znalostí odborné terminologie 

OBSAHOVÁ NÁPLŇ: 

  • Hygienické a bezpečnostní předpisy, kalkulace surovin, jejich správné navážení a předběžná úprava 
  • Tepelná úprava jednotlivých druhů regionálních pokrmů 
  • Správné dochucení a naservírování pokrmů 

VÝSTUP: Účastník obdrží certifikát o absolvování kurzu 

HODINOVÁ DOTACE: 20 hodin 

LEKTOR: Marie Martinková 

TERMÍN KONÁNÍ: dle zájmu

MÍSTO KONÁNÍ: Střední škola průmyslová, hotelová a zdravotnická Uherské Hradiště

ČAS: 15.00 hod. – 19.00 hod. 

UZÁVĚRKA: dle aktuálního termínu upřesníme

CENA: 3 000 – 4 000 Kč s DPH/osoba (podle počtu účastníků)


KONTAKTNÍ OSOBA: Ing. Monika Malinová (tel. 572433939)

POZNÁMKA: kurz bude otevřen při minimálním počtu 10 účastníků