Žáci 2. ročníku studijního oboru hotelnictví soutěžili v předmětu Technika přípravy pokrmů v přípravě minidezertů. Úkolem každého žáka bylo vytvořit dle vlastní kalkulace kreativní restaurační minidezert v moderní úpravě.
Každý vytvořený dezert byl pečlivě hodnocen podle následujících kritérií:
- Kreativita a originalita
- Chuťová harmonie
- Technická zručnost
Komise složená z odborníků vybrala nejlepší výrobky v tomto pořadí:
Na prvním místě se umístily studentky:
- Němečková Veronika, Šumberová Aneta z 2.H
- Kohoutová Karolína, Zelinková Dominika z 2.T
Druhé místo získaly:
- Bělochová Nikol, Hrobařová Denisa z 2.H
- Čožíková Sofie, Juráková Kateřina z 2.T
Třetí místo získaly:
- Surových Tereza, Kubíková Natálie z 2.H
- Benediková Vendula, Šlahůnková Adéla z 2.T
Gratulujeme všem účastníkům k jejich úspěchu a těšíme se na další podobné příležitosti.