Kuchařská zkušenost v michelinské restauraci v Praze

Volno o letošních prázdninách jsem využila k získávání nových zkušení v oblasti gastronomie. Díky mé mistrové, Bc. Martině Stehlíkové, jsem měla možnost vařit po boku michelinského kuchaře pana Oldřicha Sahajdáka v jeho pražské restauraci La Degustation Boheme Bourgeoise.

restaurace
restaurace

Prožila jsem neopakovatelný zážitek, jak už z celkového prostředí restaurace, tak ze spolupráce s panem Sahajdákem i s jeho skvěle sehraným týmem. Při stáži v restauraci jsem měla možnost se seznámit i s panem Radkem Kašpárkem, michelinským kuchařem, který je v letošním roce jedním z porotců v soutěži Masterchef. I když to vždy nebylo lehké, tento zážitek si budu pamatovat do konce života. Zkušenosti určitě uplatním ve svém dalším profesním růstu a jsem vděčna za přátelskou podporu všech, se kterými jsem se v tomto podniku setkala.